top of page
Kitarastudio Fiilis Website bannerin tausta 2.jpg
 • Tarvitseeko soittotunneille tuoda oma soitin?
  Ei tarvitse. Vasta-alkajille, joilla oma soitin on vielä hakusessa on tarjolla lainaan Kitarastudion soitin oppitunnin ajaksi. Kitarastudiolta löytyy eri kokoisia ja mallisia kitaroita ja ukuleleja, joita oppilas voi testata tunnilla löytääkseen itselleen sopivan mallin. Kitaraa tai ukulela voi myös lainata soittotunnin ajaksi mikäli oman soittimen kuljettaminen tunnille on haastavaa. Oma soitin on toki suositeltavaa omistaa, jotta oppilas saa parhaan hyödyn soittotunneista. Oman soittimen tarvitsee ennen kaikkea kotona tehtävään harjoitteluun.
 • Pidetäänkö soittotunteja yleisinä loma- ja vapaapäivinä?
  Ei pidetä. Kitara- ja ukuleletunnit ovat tauolla yleisinä vapaapäivinä ja loma-aikoina, kuten syys- ja talvilomilla. Kitarastudio on lomalla myös joulukuun puolesta välistä loppiaiseen saakka.
 • Korvataanko soittotunti jos oppilas sairastuu?
  4 ja 8 kerran paketeissa oppilas voi olla pois yhden kerran sairastumisen vuoksi. Tällöin poissaolosta on ilmoitettava viimeistään edellisenä päivänä. Poissaolo korvataan uudella soittotunnilla erikseen sovittavana ajankohtana. Maksuja ei palauteta. Kevät ja syyskauden paketeissa äkillisiä sairastumisia ei korvata. Tämä on yleinen käytäntö soitonopetuksessa.
 • Voiko tuntipaketin lopettaa kesken?
  Tuntipaketteja ei voi lopettaa kesken. Tämä koskee myös lukukausipaketteja joissa laskutustavaksi on valittu kuukausilaskutus. Mikäli oppilas lopettaa paketin kesken, on hän tai hänen huoltajansa velvollinen maksamaan paketin jäljelle jäävän osuuden kokonaisuudessaan. Jotta yritystoiminta olisi kannattavaa tai ylipäänsä mahdollista, on tulojen oltava mahdollisimman säännöllisiä. Mikäli oppilasta ei velvoiteta tunneilla käyntiin, ei yritystoiminnassa ole ennustettavuutta, eikä ole mitään takeita sille että kuukausittaiset tulot kattavat pakolliset menot. Säännöllinen tunneilla käynti ja soittotuntien hinta toimii lisäksi motivaationa oppilaalle.
 • Pidetäänkö kesäisin soittotunteja?
  Kitarastudio on kesäisin (kesä, heinä ja elokuu) pääsääntöisesti kiinni ja soittotunteja ei pidetä. Poikkeuksena saattaa olla kesäkuun alussa pidetyt korvaustunnit. Mahdollisista kesällä pidettävistä kursseista ja soittotunneista tiedotetaan erikseen somekanavilla ja nettisivuilla.
 • Voiko Kitarastudiolla maksaa kulttuurieduilla?
  Kitarastudiolla käy maksuvälineeksi Epassi, Edenred ja Smartum Pay. Voit maksaa tuntisi Epassin, Edenredin ja Smartumin mobiilisovelluksilla. Lue ohjeet Epassin käyttöön tästä. Lue ohjeet Smartumin käyttöön tästä. Lue ohjeet Edenredin käyttöön tästä.
 • Voiko soittotunneilla käydä joka toinen viikko?
  Kevät- ja syyskauden pakettien ja 8 kerran pakettien soittotunneilla voi käydä joka toinen viikko. 4 kerran pakettien soittotunnit pidetään viikottain. Joka toinen viikko pidettäviin kevät- ja syyskauden pakettien kitara- ja ukuleletunteihin sovelletaan 8 kerran tuntipaketin tuntihintaa.
bottom of page